Lamme Goedzak
Lebbeke
Gastheer Philippe Vandermeer nam ruim twee jaar geleden het bekende steakhuis Lamme Goedzak onder zijn hoede en dat is duidelijk naar de zin van fijnproevers die willen proeven van heerlijk sappige steaks zoals alleen Lamme Goedzak zelf dat gekund zou hebben. Bourgondisch genieten, dat doe je in het populaire steakhuis van Lebbeke. Met de nadruk op genieten. Want dat nemen ze daar in Lamme Goedzak heel serieus. Samen met zijn team zorgt Philippe ervoor dat carnivoren enkel en alleen topvlees op hun bord krijgen. Van runderen die een groot stuk van het jaar in open lucht leven, grazen op malse weilanden en gevoed worden met granen en gras. Dat alles resulteert in een kaart met o.a. Ierse Angus, rib-eye uit o.m. Argentinië, Uruguay en Schotland, côte à l’os van gerijpte Holstein, Carima, filet mignons en filet purs (ossenhaas) voor wie liever een malse steak eet zonder vetrandjes, maar toch vol smaak en, last but not least, de echte Japanse Wagyu A5. Doorgaans wordt het vlees in de grillpan bereid. Alles wordt geserveerd met 100% verse sauzen naar voorkeur en – niet te vergeten – de lekkerste verse, handgesneden frietjes. Voeg daarbij een wijnkaart met Franse klassiekers, maar ook Zuid-Europese en Argentijnse wijntjes en je beleeft als vleesliefhebber uitsluitend topmomenten.
gesloten op maandag & dinsdag • van woensdagavond tot zondagavond geopend van 18.00 tot 22.00 uur loungeterras vooraan • aparte diningroom voor gezelschappen tussen de 10 à 18 personen
- Jules de Buckstraat 4a, 9280 Lebbeke, België
- 052-52.89.20
- info@resto-lammegoedzak.be