Look-Out

La Calabria

Zelzate

Het zuiden op je bord

La Calabria vlakbij de Markt van Zelzate is het Italiaanse restaurant van Fabrizio Agostino. Een echte familiezaak, dat voel je zo: authentiek, gemoedelijk en gastvrij zoals ze dat gewend zijn daar in het zoete zuiden. Maak maar eens kennis met dat gezellige, eigentijdse kader waarin u aangenaam en stijlvol kunt tafelen. Met voldoende ruimte om samen ongestoord en uitgebreid te genieten van wat de zonnige keuken zoal te bieden heeft. De kaart is trouwens één en al Italiaanse ‘gioia di vivere’ waar iedereen graag een keuze zal uit maken. Pasta’s, pizza’s, vis- en vleesgerechten… je vindt beslist iets naar je gading.

La Calabria ontvangt haar gasten altijd met plezier: voor een snelle zakenlunch, voor een lekkere namiddagzonde, voor een intiem diner. En altijd is daar die mooie, verleidelijke wijnkaart met een selectie Italiaanse schoonheden die best het proeven waard zijn. Fleurige glimlach bij de bediening inbegrepen.

Deel met uw vrienden:

dinsdag en zaterdag open van 18.00 tot 22.00 uur – woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.00 tot 22.00 uur – gesloten op maandag

  • Polderstraat 2, 9060 Zelzate, België
  • 09 – 328.32.47

Contacteer La Calabria

Contacteer