Look-Out

Improviste by David Selen

Waregem

Zoveel meer dan je verwacht

Drie jaar geleden ruilde chef David Selen zijn gastronomisch restaurant in voor Bistro Improviste op de bovenste verdieping van de Waregemse Hippodroom. Het werd een voltreffer. En dat niet alleen vanwege het fenomenaal mooie uitzicht op de renbaan. David Selen bekoort daar zijn gasten ook nog eens met een overtuigende cuisine die draait rond verse producten van het seizoen, respect voor pure smaken en aantrekkelijk gepresenteerde gerechten in de borden.

Chef David kookt bovendien graag à l’improviste en dat maakt alle eet-avonturen hier nog zoveel spannender. Elke eerste zondag van de maand staat in dit prachtige kader een brunch op het programma. Naar keuze zelfs in een luxeversie mogelijk. Neem dan ineens ook een kijkje in de open keuken. Meer weten? Check zeker de website. De laatste culinaire nieuwtjes vernemen? Volg Improviste op Facebook. Online reserveren? Uw beste idee van de dag.

Deel met uw vrienden:

restaurant open op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 & van 19.00 tot 21.00 uur – enkel de eerste zondag van de maand open van 9.30 tot 12.30 uur (brunch) • gesloten op zondag, maandag en woensdag

  • Holstraat 95, Waregem, België
  • selen.david@gmail.com
  • 0472 – 103.131