Look-Out

I Ragazzi

Sint-Martens-Latem

Italië met een twist

Italiaans, no-nonsense, beleving… In I Ragazzi, op het dorpsplein van kunstenaarsdorp Latem, vloeien de Italiaanse dolce vita en het goede Vlaamse leven samen. Het resultaat? Een cocktail waar je niet snel genoeg van krijgt.

Kwalitatief hoogstaande ingrediënten. Vers gemaakte pasta’s. Authentieke gerechten met een twist die net iets anders in elkaar steken. Een lekker lange lijst sharing-suggesties die gezelligheid en passie prediken. I Ragazzi – ‘de jongens’ – hébben het. Extra blikvanger is de open keuken waar het publiek de culinaire artiesten live aan het werk ziet: geen geheimen hier, wél superlekker eten, gasten die lachen en liefhebben. Mangia bene. Ridi spesso. Ama molto.

’s Middags afficheert deze oogstrelende osteria een uitstekende, zonnige lunch (€ 24 – voor- en hoofdgerecht). Ook de drankjes zitten méér dan goed met een eerlijke suggestiewijn, super tuscans en een huisaperitief – limoncello met munt, basilicum en bergamot – die vanaf dag één een bom was. Een uitstekend drankje trouwens voor aan de bar of op het terrasje achteraan, waar de zomer nooit stopt.

Deel met uw vrienden:

open van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.00 tot 22.00 uur • op zondag tot 21.00 uur
gesloten op dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag

  • Dorp 12, 9830 Sint-Martens-Latem, België
  • 09 – 398.49.80

Contacteer I Ragazzi

Contacteer