Look-Out

Huis De Colvenier

Antwerpen

Gastronomische verblijfsarrangementen

4 eigentijds ingerichte suites. Rustig gelegen. En toch met de levendige binnenstad vlakbij. De Colvenier biedt de ideale locatie om van je verblijf in Antwerpen een unieke ervaring te maken. Op meer dan één manier: weekendje shoppen, een paar dagen een cultuurbad nemen, business and pleasure combineren… Het kan allemaal.

Kers op de taart: een verblijfsarrangement waarin kennismaken met het gastronomisch restaurant van chef Van Herck begrepen is. Dat maakt je bezoek aan Antwerpen helemaal compleet.

Restaurant, wijnbar en hotel in één. De Colvenier laat haar gasten stijlvol genieten van fine dining en fine hospitality. Een verhaal dat wellicht begint in de iconische wijnkelder, verder gaat met een culinaire belevenis in één van die mooie kamers of in de wintertuin, en eindigt met een deugddoende cognac in de suite.

Reserveren voor zo’n aantrekkelijk arrangement is zo gebeurd: even bellen of mailen, afspreken en de rest overlaten aan de betrouwbare, professionele handen van het Colvenier-team.

Deel met uw vrienden:

restaurant open van 12.00 tot 15.00 uur & van 18.00 tot 22.00 uur • zondag en maandag gesloten (behalve voor groepen na afspraak)

privéparking via vernieuwde Schoytestraat 5 • reserveren voor het hotel: telefonisch of via e-mail

  • Sint-Antoniusstraat 8, 2000 Antwerpen, België
  • 0477 – 232.650