Look-Out

Het Verschil

Lede

Zalige wereld

“Pluk de dag. Geniet van het leven.” Chef Peter Maertens is een échte bon vivant. Zijn ‘way of life’ trekt hij volledig door in de zalige wereld die hij van Het Verschil maakte. Op het vakantieterras tafel je heerlijk chill met je voeten in het zand. Het droomdecor – een 100 jaar oud herenhuis met open keuken – doet je zintuigen nog meer overuren kloppen.

En wat te zeggen van die fijn geïnspireerde kaart, gezegend door Michelin… Het genereuze viergangenmenu (€ 37 – keuze uit vis, vlees of veggie)? Een onvervalste Bib Gourmand-klassieker! De lunch (€ 25 – voor- en hoofdgerecht)? Een bestseller die elke dag scoort met kwaliteit en goede smaak. Net als die twee andere toppers: steak tartaar, aan tafel bereid zoals jij het wil, en de garnaalkroketten, tjokvol garnalen, hemelsbreed lekker. Met een fraai repertoire sigaren en digestieven – madera’s, rums, vodka’s, sherry’s… – eindig je steeds in absolute schoonheid.

Ook op ecologisch vlak maken ze hier mee het verschil. Peter denkt en doet duurzaam, koopt lokaal en heeft een hart voor de natuur. Zoveel moois op één adresje: je kunt niet anders dan fan zijn…

Deel met uw vrienden:

alle dagen open, behalve op woensdag, zaterdagmiddag en zondag

ruime parking • aangepast voor mindermobiele gasten • twee vergaderruimtes op eerste verdiep • tijdens eindejaarperiode: bestel je culibox, waar je alles in terugvindt om van je feestje een succes te maken

  • Hoogstraat 34, 9340 Lede, België
  • 0474 – 981.698

Reserveer online

Reserveer