Look-Out

Heritage

Gent

Groenten en vis signeren de kaart

Chef-kok Sebastian Sandor opende najaar 2018 toprestaurant Heritage in het prachtige kader van een 18de-eeuws beschermd pand. De jonge chef deed veel ervaring op in tweesterrenzaak De Pastorale (Reet) en is nu al een vaste waarde in de Gentse horecawereld.

Sebastian brengt duidelijk zijn verrassende versie van ongedwongen culinair plezier. Vlees staat niet op de kaart, maar geen probleem: deze chef weet iedereen vlot te overtuigen met seizoengebonden groentegerechten, verse vis, kreeft, krab, mosselen, kokkels…

Groenten worden geserveerd wanneer ze op hun best zijn. Pure smaken primeren immers in Heritage. Van woensdag tot en met zaterdagmiddag is er een lunch (3 gangen – ongeveer € 29). Naast de meergangenmenu’s (vanaf € 59) kun je is ook à la carte je favorieten kiezen (tussen € 11 en € 18).

Op de wijnkaart staan referenties met aandacht voor natuurlijke en kleinschalige producten. Ook daar wordt niets aan het toeval overgelaten om de echte groentekeuken tot haar recht te laten komen.

Deel met uw vrienden:

van woensdag tot en met zaterdag open van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.30 tot 21.30 uur  •  op zondag, maandag en dinsdag gesloten

parking op 3 minuten wandelen (Vrijdagmarkt)  •  groepen tot 36 personen welkom

  • Rodekoningstraat 12, 9000 Gent, België
  • 09 – 278.10.00

Contacteer Heritage

Contacteer