Look-Out

Herbert Robbrecht

Vrasene

Culinaire zon in Vrasene

Een restaurant dat al jaren met een Michelinster bekroond wordt, hoeft niet noodzakelijk onbetaalbaar te zijn. Zo denkt chef Herbert Robbrecht van het gelijknamige restaurant er over. En dat maakt het tafelen nog aangenamer.

Ga dus maar voor het Marktmenu (€ 39,50), voor het uitgebreide ‘Smaken en Geuren’-menu (€ 69) of voor het gastronomisch tapasmenu met zijn zeven verfijnde bereidingen (€ 60).

Herbert en zijn team toegewijde medewerkers werken steevast met pure topproducten, liefst nog uit de eigen regio. Als ‘Ami Saisonnier’ werd Herbert zelfs verkozen tot Aspergerestaurant van 2018. Zijn filosofie blijft: met dagverse topproducten een lichte en creatieve keuken met zuiderse en mediterrane smaken bieden.

De vele erkenningen die het restaurant en de chef te beurt vielen, garanderen ook relaxt genieten van je bezoek. Bij goed weer is er het hemelse terras waar alles, van apero tot koffie, in een zonnige sfeer wordt opgediend.

Deel met uw vrienden:

maandag en donderdag gans de dag gesloten, zaterdagmiddag en zondagavond eveneens gesloten • andere dagen open van 12.30 tot 14.00 uur & van 19.00 tot 21.00 uur

aparte banketzaal voor groepen tot 60 personen • eigen parking

  • Hogenakker 1, 9120 Vrasene
  • 03 – 755.17.75

Reserveer online

Reserveer