Look-Out

Herbert Robbrecht

Vrasene

Culinaire dreamdate

Vlakbij Antwerpen, even de expresweg af in Vrasene, ga je op culinaire dreamdate. Met Herbert Robbrecht. Een bevlogen chef, die kookt met vuur, passie en de beste producten, én er punt van maakt dat gastronomisch tafelen betaalbaar moet zijn.

Dat bewijst hij met twee laagdrempelige, democratisch geprijsde menu’s: het Marktmenu (€ 39,5 voor twee en € 49,5 voor drie gangen) en het Tapasmenu Gourmand, een interessante, plezante formule van zeven degustatiegerechten (€ 65) die je introduceert in de stijl van dit verwenadres pur sang. Licht en méér dan lekker. Met vis, schaal- en schelpdieren, groenten en wild als de chefs favorieten.

Het Menu ‘Signature van onze keuken’ (4, 5, 6 of 7 kunstwerkjes met exclusieve producten – vanaf € 70), uitstekende wijnen per glas, een aparte banketzaal voor private dining en feesten en een zuiders, gezellig verlicht terras maken het droomplaatje compleet.

Deel met uw vrienden:

open van 12.30 tot 14.00 uur & van 19.00 tot 21.00 uur • maandag, donderdag, zaterdagmiddag en zondagavond gesloten • zaterdagmiddag wel open voor banketten

aparte banketzaal voor groepen tot 60 personen • eigen parking

  • Hogenakker 1, 9120 Vrasene
  • 03 – 755.17.75

Contacteer Herbert Robbrecht

Contacteer