Look-Out

Foodlounge

Lochristi

Voor goede eters

De familie Degroote weet al jaren de culinaire harten te veroveren. Om te beginnen in hun slagerij, waar je vers, gezond en puur vlees met al z’n varianten kunt bestellen en afhalen. Vriendelijkheid en een vrijblijvend woordje uitleg altijd inbegrepen.

Ook in hun brasserie Foodlounge aan de overzijde geniet je van topkwaliteit. De kaart is er één en al verleiding: balletjes in tomatensaus, vol au vent, warme en koude pasta’s, fijn gekruid stoofvlees, witloof in hespenrolletjes met kaassaus, visgerechten, kindergerechten, belegde broodjes…

Noteer ook de dagschotel (€ 12,90 – soep en hoofdgerecht – volgens marktaanbod) met op dinsdag steak-friet, sla en saus naar keuze en vis op vrijdag. Tijdens het mosselseizoen staan de lekkerste bereidingen klaar.

Vleesspecialiteiten spelen een prominente rol. Denk: perfect bereide steak, reuzenbrochettes van 400g, sappige ribbetjes of de onovertroffen côte à l’os van wel 1 kg!

En zoetebekken weten heel goed waar de verse pannenkoeken, gigawafels en ijsjes het best smaken. Op het overdekte en verwarmde terras, bijvoorbeeld.

 

Deel met uw vrienden:

alle dagen open van 08.00 tot 22.00 uur • keuken open van 09.00 tot 20.30 uur
zondag gesloten

reserveren aanbevolen • privéparking

  • Dorp-West 79a, 9080 Lochristi, België
  • 09 – 360.15.32

Reserveer online

Reserveer