Look-Out

Du Progrès

Gent

Huisspecialiteiten om fier op te zijn

Bezoekers uit de hele wereld, dagjesmensen, allemansvrienden, studenten, locals… ze vinden allemaal hun weg naar restaurant Du Progrès op de historische Korenmarkt in Gent. En ze laten zich daar de Belgische klassiekers ‘van het huis’ serieus smaken. ’t Moest maar zo goed niet zijn.

Johan De Baets wil voor zijn volk immers alleen maar het beste op de kaart: pure, eerlijke gerechten, super vers, keurig bereid, sympathiek geserveerd, en altijd om voor terug te keren. ’t Is een plezier om hier aan tafel te gaan. De chateaubriand – in de zaal versneden – is hier trouwens ‘to die for’.

Maar wees gerust: Du Progrès heeft net zo goed gedacht aan kwaliteit voor veggies en kinderen. Maak zeker eens kennis met de lunch van de dag of met de suggesties van de chef: die zijn simpelweg verrassend interessant. En de prijzen, die blijken echt wel mooi afgestemd. Ook op de drankenkaart.

Kies, bestel, geniet. Binnen of op het levendige buitenterras. En weet dat meer dan tien eeuwen geschiedenis over uw schouder meekijken.

 

Deel met uw vrienden:

open van 11.30 tot 22.00 uur • gesloten op zondag en maandag

groot terras

  • Korenmarkt 10, 9000 Gent, België
  • 09 – 225.17.16

Reserveer online

Reserveer