Look-Out

Domein St.-Hubert

Ronse

Het fijnste (t)huis om te vieren

Welkom in Domein St.-Hubert, de plek waar familie Salomon−De Keukeleire vol liefde hun gezin groot bracht. Sinds 1980 opengesteld voor jullie om het leven in te vieren. Waar ooit katoen gesponnen werd, wordt nu genoten van de kleine dingen: Van goed eten, in het beste gezelschap. Van blije gezichten, die het meeste uit hun dag willen halen. We houden van gezelligheid en werken hard aan de mijlpalen waarin jullie je helemaal thuis mogen voelen. Dus vier volop. Proef van pure smaken. Leun achterover. Geniet van elkaar.

Al zit een stukje ‘ons’ verweven in de muren van dit kasteel. Het hart van dit gebouw, dat zijn de verhalen die erin ontstonden. Verhalen over liefde, lekker eten en het alledaagse leven. Aan jullie om ze te ontdekken en er zelf deel van uit te maken.

Bespreek je verwachtingen met Justine, dochter van Johan en Annie. Vertrouw op haar ervaring. Elke samenwerking is persoonlijk en elk product gaat langs haar zorgzame handen. Bij Domein St.-Hubert wordt elke keuze met veel gevoel gerealiseerd. Bovendien kan je als bruidspaar overnachten in de kasteelsuite terwijl familie en vrienden terecht kunnen in Villa Princekouter. Domein St.-Hubert is een gevoel. Het is tegelijk thuiskomen en genieten.

Deel met uw vrienden:

Proef tradities op je bord en laat je verrassen door nieuwe smaken. Met een beperkt aantal plaatsen, veel beleving en seizoensgebonden menu’s gooit Domein St.-Hubert de deuren van het restaurant meermaals per jaar open. Dus schuif gerust mee aan tafel. En zoek de verbinding op.

Capaciteit feestzaal: tot 200 personen (zittend), tot 400 personen (recepties) • ruime parking • 5 kamers om gasten te laten overnachten.

  • Fiertelmeers 76, Ronse, België
  • 055 – 21.73.83

Contacteer Domein St.-Hubert

Contacteer