Look-Out

D’Hulhaege-Kasteel Ten Bosse

Deinze

Dat is liefde…

Verjaardag, communie, trouw of babyborrel: de mooie momenten des levens vier je toch op de allermooiste locaties? Zoals D’Hulhaege-Kasteel ten Bosse. Met prachtige kleine en grote zalen, een feeërieke binnentuin die ’s avonds magische allures aanneemt, een dansvloer om volledig los te gaan… Het plaatje (en wat voor één!) klopt volledig, gastvrouw en feest­regisseur Justine Verhovert doet de rest.

Ceremonie? Buffet? Receptie? High-end dinner? Alle krijgen ze hier, in het hart van Deinze-aan-de-Leie, heel veel glans. Perfect zoals je het voor ogen had. Geen stress, geen  zorgen. Wél smaak, oog voor detail en kwaliteit.

D’Hulhaege-Kasteel Ten Bosse zet bovendien zwaar in op gastronomie. De chef kookt verfijnd en seizoengebonden, sommelier Justine gidst je naar de perfecte wijn en de eigen patissierploeg plaatst met het dessertbuffet een grandioos orgelpunt.

Wie na het feest nog niet naar huis wil, kan overnachten in één van de aantrekkelijke gastenkamers. O ja: D’Hulhaege-Kasteel Ten Bosse geeft ook een zestal themabrunches per jaar. Het perfecte alibi om de klassekeuken en de superbe setting te ontdekken.

 

Deel met uw vrienden:

alle dagen feest, behalve op maandag

zakenhotel met ontbijt op weekdagen • feesten vanaf 10 tot 250 personen (zittend), tot 300 personen (staand) • ook seminaries, vergaderingen en productvoorstellingen

  • Karel Picquélaan 140, 9800 Deinze, België
  • 09 – 386.56.16

Reserveer online

Reserveer