Look-Out

Den Vlaschaert

Wetteren-Massemen

Authenticiteit in opgefrist decor

Voor een stukje authentieke en smakelijke charme zal Den Vlaschaert haar vele trouwe gasten nooit ontgoochelen. Het decor? Het gezellige Massemse dorpsplein met zijn eeuwenoude, beroemde lindeboom en een totaal opgefrist interieur.

Het keukenteam, onder leiding van de passionele chefs Tim en Robbie, werkt uitsluitend met verse, seizoengebonden producten. Uitbater Tim zal je samen met Jarne graag advies geven over gerechten, menu’s, wijnen en wensen allerlei. De vaste kaart wordt aangevuld met een lunch (€ 16), een wekelijks wisselend Suggestiemenu (€ 79 – champagne, hapjes, meerkeuzemenu en koffie all-in), een Menu De Vlaschaert (€ 54 – € 68 met afgestemde wijnen) en op maandag- en donderdagavond een Menu van de Chef (€ 38). Bekijk zeker ook het krijtbord waarop je de nieuwe verrassende seizoen-suggesties vindt. Bij mooi weer kun je op het terras romantisch tafelen onder de zuiderse wijnranken.

Deel met uw vrienden:

dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag gesloten • privéparking voor de deur – groepen tot 65 personen welkom • goed bereikbaar op enkele minuten rijden van E40

  • Massemsesteenweg 245, Massemen 9230 Wetteren, België
  • 09 – 330.92.89