Look-Out

Den Silveren Haerinck

oost-vlaanderen

Een bord vol Franse finesse

Elke bon vivant heerlijk laten genieten: dat is al 30 jaar de levensmissie van Luc Van Landeghem. Deze chef vormt samen met echtgenote Elsje Vyt en zoon Sam Van Landeghem als maître d’hôtel (WSET level 3, 1st runner-up ruinart challenge 2019) een goed geoliede tandem die in een toegankelijk decor verrukkelijke spijzen op het bord tovert.

Achter hen staat een jong dynamisch team met klassieke smaken en oog voor lokale en eerlijke producten. Heel wat échte foodies beschouwen dit adresje als de perfecte biotoop om te genieten van creaties in een ongedwongen sfeer waar zaken bespreken gecombineerd worden.

Voor al wie topgastronomie wil beleven vormt Den Silveren Harynck een culinair paradijs. Met een gevarieerde kaart en verschillende menu’s bieden ze een aanbod voor iedere fijnproever. Families en groepen hebben hun weg al lang gevonden naar het stijlvolle interieur met prachtige achtertuin. Laat u verwennen in een sfeer die rust en gezelligheid uitademt.

Deel met uw vrienden:

keuken open van dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 14.00 uur & van 19.00 tot 21.00 uur • gesloten maandag en zondagavond – donderdagavond enkel open voor groepen en verenigingen (persoonlijke offertes)

parking • groot terras – STEM VOOR ONZE SOMMELIEROFTHEYEAR.be 2020!

  • Grote Baan 51, 9100 Sint-Niklaas, België
  • 03 – 777 50 62

Contacteer Den Silveren Haerinck

Contacteer