Look-Out

Den Abazjoer

Dendermonde

Grand café met zwier

Een uitnodigend lekkere keuken die doorlopend open is. Vertrouwde gerechten van bij ons, klaargemaakt met verse producten. Een royaal terras met zicht op de Grote Markt van Dendermonde. En altijd een prettige sfeer. Den Abazjoer máákt gewoon je dag. Wanneer op donderdagavond ‘den beyaert ’t voyske geeft’, is het zelfs dubbel genieten in deze toffe brasserie.

Gastvrouw Lien De Man en chef Thomas Ruysbergh zorgen attent én met zwier voor hun gasten. Die kiezen met plezier voor vol-au-vent, stoofvlees of ‘Deiremonse’ paardenworsten. Voor de sliptongen van ’t huis of de garnaalkroketten. Afijn, voor alles wat het goede leven maar op tafel kan zetten.

Elke dag is er een lunch (soep, hoofdgerecht, koffie of thee), en een Menu Abazjoer (drie gangen met keuze). Nog meer kiezen? Kijk gerust maar eens bij de seizoengebonden suggesties. Reserveren is zeker aangeraden.

Deel met uw vrienden:

keuken doorlopend open van 11.00 tot 21.00 uur  •  maandag (marktdag) open van 08.30 tot 21.00 uur  •  gesloten op dinsdag en woensdag

  • Grote Markt 14, 9200 Dendermonde, België
  • 052 – 52.34.86

Contacteer Den Abazjoer

Contacteer