Look-Out

De Zaatman

Temse

Klassieker van de toekomst

De minimalistische neostijl van bistro De Zaatman voelt goed aan: veel licht, veel ruimte, en dan dat zicht over de Schelde. Een echte verademing. Zeker wanneer je een plek hebt op het comfortabele terras.

Dat maakt alvast nieuwsgierig naar wat de moderne keuken te bieden heeft. En dat is een zwierige, maar mooi in balans gehouden combinatie van traditie en vernieuwing. Alles is van kwaliteit, huisbereid, vers en in harmonie met de seizoenen. En het smaakt duidelijk naar meer.

Kiezen is al een spannend avontuur op zich: het menu van de dag nemen? Het maandelijks wisselend menu ‘De Zaatman’ misschien (€ 34), of toch maar gaan voor wat de vaste kaart allemaal zo uitnodigend voorstelt?

Eén ding is zeker: het komt steeds mooi verzorgd op tafel, en het verzoent je helemaal met het leven. Daar weten zelfs de kinderen van mee te spreken: eigen kaart, leuke verrassingen en… tevreden ouders.

Special van het huis: op zondagen en op feestdagen kun je in De Zaatman reserveren voor het ontbijt. In ’t klein of Zaatmanwise. In beide uitvoeringen een uitstekend begin van de dag.

 

Deel met uw vrienden:

keuken open van 12.00 tot 21.00 uur • zondag en feestdagen open van 10.00 tot 21.00 uur • gesloten op dinsdag

ruime gratis parking • groot comfortabel terras met zicht op de Schelde

  • Georges Van Dammeplein 6, 9140 Temse, België
  • 03 – 711.28.51

Reserveer online

Reserveer