Look-Out

De Wase Wis / Le Wis à Was

Bazel

30 jaar romantiek onder de kerktoren

In De Wase Wis ontvangen Christine en Ferry je alsof je in het mooiste, zonnigste deel van de Provence bent. De geuren van olijven en lavendel werken betoverend. Tafelen in dit stukje paradijs betekent genieten van tal van suggesties en klassiekers, bereid met de beste, meest verse producten.

Kom gerust voor één gerecht  of voor een uitgebreid intermezzo, voor een royaal ontbijt (€ 15 – elke eerste zaterdag van de maand), een portie heerlijke mosselen, een tweegangenlunch met koffie (€ 25) of een degustatiemenu in korte (€ 45) of lange versie (€ 60). Kaarsjes, zilverwerk, bloemen, muziek en schilderijtjes van borden: het laat niemand onberoerd.

Bij mooi weer is het fantastisch toeven op het Provençaals getint tuinterras achteraan. Dit is tafelen met een zomerse strik rond.

Wil je het totale lavendel-en-tijmgevoel ervaren, dan boek je een verblijf in Le Wis à Was, een vakantiewoning in het pittoreske Franse dorpje Rustrel (vlakbij Apt). Vier slaapkamers, een zwembad en alle comfort laten je van een onvergetelijke vakantie genieten. Je ontdekt meteen waarom Christine haar hart aan de Provence verpand heeft.

 

Deel met uw vrienden:

gesloten op maandagavond, dinsdag en donderdag

  • Koningin Astridplein 14, 9150 Bazel
  • 03 – 774.28.61
  • 0477 – 388.014

Reserveer online

Reserveer