Look-Out

De Stijve Laars

Hamme

Dagelijkse kost in gezellig kader

Begin 2020 opende Lode, na een complete renovatie, zijn restaurant De Stijve Laars in Hamme. “De Stijve Laars verwijst naar een oud ambacht en uit respect voor het erfgoed van Hamme hebben we de naam behouden. Intussen kennen veel Waaslanders ons gemoedelijk huiskamerrestaurant waar de lekkerste Vlaamse klassiekers op tafel komen. Dagelijkse kost in een gezellig kader dat is de onze boodschap.” In restaurant Stijve Laars serveert chef Lode (h)eerlijke gerechten zoals vol-au-vent, stoofvlees, vispannetje met kreeftensaus, varkenswangetjes, mosselen tijdens het seizoen volgens het aloude recept uit Philippine en vooral topkwaliteit rundsvlees en lekkere, malse gekruide côte à l’os die op de bbq wordt bereid. Geen vergezochte gastronomie maar dagelijkse kost met verse producten.

Het terras is bij mooi weer een echt outdoor restaurant met veel sfeer. Daar smaakt een wijntje van de gevarieerde kaart, een glaasje cava of huisbereide cocktail dubbel zo lekker.

Deel met uw vrienden:

onze keuken is open van 17u tot 21u op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag • op zondag is onze keuken doorlopend open vanaf 12u tot 20u  • dinsdag en woensdag gesloten

  • Broekstraat 54, 9220 Hamme, België
  • 0479 – 635.566