Look-Out

De Sterre

Bachte-Maria-Leerne (Deinze)

Schitterende locatie

Nul Sterren *** Massa’s Passie

In een meander van de Leie, vlakbij Gent, ligt het sierlijke en statige kasteel Ooidonk. Hier bevindt zich eveneens het van oorsprong 16de-eeuwse pand waarin Feestzalen en Brasserie De Sterre huist. Een echte eyecatcher en een onovertroffen locatie om een feest of meeting te plannen. Denk aan babyborrels, communiefeesten, party’s, vergaderingen, bedrijfsmeetings, productvoorstellingen en andere events. Deelnemers en gasten zullen overweldigd worden door deze bijzondere en inspirerende omgeving. De aparte feestzaal met privétuin en tuinterras werden nog niet zo lang geleden volledig vernieuwd. Diverse formules mogelijk, steeds op maat van uw wensen en budget. Neem tijdig contact op om teleurstellingen te vermijden.

De gelijknamige brasserie is een familiezaak met heel veel passie. Met een chef die al tot ‘Chef van de Toekomst’ werd uitgeroepen. Hij maakt maximaal gebruik van lokale producten en wat de seizoenen te bieden hebben, geeft een eigen twist aan klassiekers en brengt wekelijks een nieuwe suggestielunch. ‘s Namiddag zijn de zoetekauwen aan het feest want de tearoomkaart is een onweerstaanbare verleider.

Deel met uw vrienden:

maandag & dinsdag gesloten • woensdag 12.00 tot 18.00 uur open • donderdag, vrijdag, zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur –  op zondag van 12.00 tot 18.00 (lente en zomer tot 23.00 uur) • gratis parkeren • feesten (160 staand, 120 zittend)

  • Ooidonkdreef 16, Bachte-Maria-Leerne 9800 Deinze, België
  • 09 – 311.60.66

Contacteer De Sterre

Contacteer