Look-Out

de Sonne

Temse

Jong talent met smaak

Het pittoreske Temse met haar fraaie marktplein en mooie omgeving trekt heel wat dagjesmensen aan. Het is er heerlijk afspreken en tafelen in huiskamerrestaurant De Sonne, tegenover de kerk. Sinds voorjaar 2016 ontvangen Santino en Mieke daar hun gasten met aanstekelijk enthousiasme.

De huiselijke sfeer en het verzorgde interieur voelen al meteen goed aan. En het beste moet dan nog komen: Santino kookt vanuit de buik en geeft zijn klassieke keuken een verfrissende, eigentijdse schwung. Respect voor de beste natuur- en streekproducten, een flinke dosis talent en jonge creativiteit brengen smakelijke en originele gerechten op tafel.

Moet je de entrecote op zoutsteen maar eens proeven. ’s Middags is er een lunch (€ 30 of € 40) en daarnaast kun je kiezen voor een Marktmenu (€ 42) of een Maandmenu in vier of vijf gangen.

Een klein maar charmant tuinterras zorgt voor nog meer ‘sonne’ op je bord… Een familiefeest, communie, lentefeest, trouw, verjaardag… ? Santino en Mieke komen bij jou thuis koken of op de gewenste locatie. Alles wordt geregeld: van het eten tot de bediening en eventueel de aankleding van de zaal.

 

Deel met uw vrienden:

gesloten op zaterdagmiddag (uitgezonderd groepen), maandag en woensdag

reserveren aanbevolen • groepen tot 30 personen steeds welkom

  • Markt 10, 9140 Temse, België
  • 03 – 771.37.73

Reserveer online

Reserveer