Look-Out

De Roste Muis

Sint-Laureins

Tussen de mooie kreken

Nergens zijn de kreken en het uitgestrekte landschap zo mooi als in de omgeving van De Roste Muis. Patron Peter Haegeman en gastvrouw Ilse verwelkomen je graag in hun eeuwenoude, nostalgische dijkhuisje dat intussen flink uitgebreid is met een betoverend tuinterras annex pergola. De feeëriek verlichte tuin vloeit over in de Oudemanskreek en zorgt voor romantische momenten.

Ieder seizoen kun je hier inspirerende en smakelijke ontdekkingen doen. Proef bijvoorbeeld eens de op zeven verschillende manieren bereide palinggerechten. Of in het najaar haas, everzwijn en ree die rechtstreeks door bevriende jagers geleverd worden. Eerlijke, verse gerechten, royale porties en zachte prijzen, geserveerd met de glimlach door een fantastisch team. Moeten we nog zeggen dat deze natuurlijke schoonheid ook een veelgevraagde droomlocatie is voor (trouw)feesten en babyborrels?

Heilige Rita

Niets mooier dan te ontwaken in het unieke vakantieverblijf de Heilige Rita, recht tegenover de Roste Muis. Deze 200 jaar oude burgemeesters- en notabelenwoning werd volledig gerestaureerd, beschikt over een fraai gedecoreerde woonkamer, een perfect uitgeruste keuken en een ommuurde tuin waar de kippen je elke ochtend trakteren op verse eitjes. Op de eerste verdieping lonken vijf stijlvolle slaapkamers met eigen badkamer en luxebed: kwestie van goed uitgerust al die uitstapjes aan te vatten.

Deel met uw vrienden:

alle dagen open vanaf 12.00 uur • gesloten op dinsdag en woensdag • feesten tot 150 personen • gratis parkeren • tijdens het weekeinde reserveren aanbevolen

  • Drijdijk 2, Waterland-Oudeman 9988 Sint-Laureins, België
  • 09 – 379.85.60