Look-Out

De Raadkamer

Gent

Beste raad die we kunnen geven

Met het justitiepaleis, de Handelsbeurs en het shoppend hart van Gent als directe buren, is restaurant De Raadkamer heel goed gelegen. Hier tafel je intiem, gezellig en lekker met zicht op de Gentse binnenwateren én op de open keuken.

Tom Lammertyn en Kim Van Hamme mogen zich al echte stroppen noemen (zie hun mooie parcours in toonaangevende zaken in de Arteveldestad). Wat ze toch niet verloochenen, is hun gezamenlijke roots: Poperinge en zijn heerlijke hoptraditie.

Dat stukje erfgoed zit ook verweven in de beperkte kaart waar pure, eerlijke seizoengerechten de show stelen. Menugewijs ben je steeds goed af met de ‘Weeklunch’ (€ 22 – voor- en hoofdgerecht), het ‘Fijnproeversmenu’ en het ‘Kreeftenmenu’. Intussen doen de gasten zich te goed aan minder bekende wijnen uit grote regio’s, die je met veel plezier per glas worden geserveerd.

Tom is gepassioneerd door alles wat met desserts te maken heeft. Een avondje De Raadkamer sluit je dan ook altijd af met een glimlach van hier tot in de Westhoek…

 

Deel met uw vrienden:

open van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.00 tot 21.30 uur • gesloten op zondagavond en maandag

  • Nederkouter 3, 9000 Gent, België
  • 09 – 233.68.49

Reserveer online

Reserveer