Look-Out

De Oude Haven

Philippine (NL)

Halve eeuw mosselen op z’n best

Mosselen, Vlaanderen en Philippine: een ijzersterke combinatie die voor ontelbare smakelijke momenten zorgt. In Mosselrestaurant De Oude Haven zetten Frans, Jos en Esmee met het hele team deze traditie verder. Hier wordt de mossel in ere gehouden en vertroeteld als nergens anders! Van ver over de grens komen ze hier mosselen eten die dagelijks vers uit Yerseke worden aangevoerd.

De Oude Haven heeft een gezellig en authentieke uitstraling. De vele trouwe gasten kunnen hier ongestoord genieten van de heerlijke mosselen die volgens een geheim familierecept bereid worden. Misschien kan jij dat eerdaags ontrafelen? Voor Oosterscheldekreeft, oesters, gebakken zeetong en Oosterscheldepaling bent u hier ook aan het juiste adres.

Het restaurant heeft een prachtig en groot buitenterras met een bloementuin en een unieke Koi vijver. Bij mooi weer kunt u daar genieten van een mooie gin-tonic, een lekker dessert en natuurlijk de fantastische mosselen! Tot snel…

Deel met uw vrienden:

keuken geopend van 11.30 tot 21.00 uur • maandag en dinsdag gesloten • gratis parkeren vlakbij – bij voorkeur telefonische reservering!

  • Waterpoortstraat 3, 4553 BG Philippine, Zeeland, Nederland
  • 0031 – 115.491.691

Contacteer De Oude Haven

Contacteer