Look-Out

De Nieuwe Lekkerbek

Ruiselede

Nostalgisch nieuw

Reeds meer dan zes jaar baat de familie Debrandere De Nieuwe Lekkerbek uit en elke dag weet ze zich opnieuw uit te vinden. Ervaring nam ze mee uit het voormalige Lindenhof en uit De Lekkerbek, eveneens in Ruiselede. Wie komt tafelen in De Nieuwe Lekkerbek maakt niet alleen kennis met een nostalgisch retrokader. Achter de wit geverfde gevel ontdek je ook pure smaken en spannende gerechten. Artisanale garnaalkroketten, Argentijnse rib-eye, paling op vier verschillende wijzen, koninginnenhapje… allemaal specialiteiten waarvoor ze van heel ver komen. Tip: proef zeker de panna cotta met rode vruchtencoulis.

‘s Namiddags is het tearoomtime (van 14.00 tot 17.30 uur – op zondag van 15.00 tot 17.30 uur) met op de kaart overheerlijke pannenkoeken, wafels, lekkere ijscoupes, verse appelbeignets, klassieke Apfelstrudel, moelleux van chocolade, sabayon, café glacé enz. Van dat alles genieten doe je hier echt in elk seizoen. Binnen, waar een cosy, gezellig interieur wacht, op het terras met zijn aangename privéhoekjes… Een ideale plek voor lekkerbekken, dus, het hele jaar door.

Deel met uw vrienden:

keuken doorlopend open op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 18.00 uur en op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00 tot 24.00 uur • ruime parking en blitse speeltuin

  • Tieltstraat 29, 8755 Ruiselede, België
  • 051 – 68.75.39

Contacteer De Nieuwe Lekkerbek

Contacteer