Look-Out

De Montil

Affligem

Onvergetelijke feesten en evenementen

De Montil geeft al meer dan 40 jaar de toon aan in de totaalaanpak van feesten, meetings en evenementen. Traditie, ervaring en hartelijkheid worden gekoppeld aan jeugdig enthousiasme want intussen heeft de derde generatie haar intrede gedaan in dit populaire familiebedrijf.

Op minder dan 5 minuten rijden van de E40 (afrit Affligem of Ternat) beschikt De Montil over verschillende polyvalente, modern uitgeruste zalen voor groepen van 10 tot 1000 gasten. Stuk voor stuk sfeervol en efficiënt ingericht. Elke bijeenkomst, receptie, huwelijksfeest of ander evenement tillen ze naar een hoger niveau. Een ervaren, professioneel team zorgt er voor dat het je aan niets ontbreekt.

In alle ruimtes en in de grote tuin met sprookjesachtige vijver kun je opvallende, originele kunstwerken van grote namen uit de Belgische kunstgeschiedenis bewonderen. Dat artistieke vind je ook terug op je bord. Elk hapje, gerecht, broodjeslunch of uitgebreid diner is een smakelijk schilderijtje.

Comfort, een goede bereikbaarheid, een flexibele aanpak, topkwaliteit en een uitstekende keuken: genoeg redenen om je receptie, ceremonie, walking dinner of event in De Montil te organiseren.

Deel met uw vrienden:

ruime parkeermogelijkheden • binnenkort ook laadpunten • hartveilig (AED) • smiley kwaliteitslabel

  • Moortelstraat 8, Essene 1790 Affligem, België
  • 02 – 583.00.70

Contacteer De Montil

Contacteer