Look-Out

De Klokke

Zwalm

Aanrader van de chef

Françoise Merckx maakte van De Klokke een weekendrestaurant waar je met plezier voor omrijdt. Achter de lange witte gevel ontdek je een nostalgisch authentiek Vlaams interieur,  prettig ingericht,  waar de Belgisch-Franse keuken zich helemaal thuis voelt.  Het zijn vooral de menu’s die in De Klokke veel bijval genieten.  Nieuw in de keuze zijn het menu ‘Aanrader van de Chef’ (voor donderdag te reserveren!) en het vrijdagse ‘Weekend start menu’. Smaakvolle blijvers zijn natuurlijk het ‘Wandelroutemenu'(€55 all-in),  het ‘Menu De Klokke’ (€58 all-in) en het te reserveren ‘Menu Gourmand'(€65 all-in).

Een feest plannen? Dat kan. De Klokke heeft een mooie zaal die geschikt is voor groepen tot 60 personen. Lekker uit eten gaan en daar comfortabel op het terras van kunnen genieten met zicht op het groen en de kinderen in de afgeschermde speeltuin maakt het plezier helemaal af. Interessante extra: De Klokke staat op nummer 2 bij TripAdvisor.

Deel met uw vrienden:

open vrijdag en zaterdag van 18.00 uur tot… – zondag van 12.00 tot 18.00 uur – voor feesten van 15 tot 60 personen ook open op sluitingsdagen

  • Beerlegemsebaan 55, 9630 Zwalm (Beerlegem)
  • 0476 – 570.265