Look-Out

De Klokke

Zwalm

Culinaire parel in Vlaamse Ardennen

In restaurant-feestzaal De Klokke ontdek je nog heerlijke nostalgie. Hier tafel je in een authentiek Vlaams kader met een Belgisch-Franse keuken op zijn best. Geen prijzige hoogstandjes, want in De Klokke krijg je waar voor je geld. Ruim 3 jaar geleden zetten Peter Moerman en Françoise Merckx – toen al met zo’n 15 jaar horeca-ervaring – hun schouders onder De Klokke en het resultaat is een populair weekendrestaurant geworden.

De grote troef van De Klokke zijn de all-in menu’s: het ‘Wandelroute Menu’ € 55 all-in, het menu ‘De Klokke’ € 58 all-in, het ‘Maandmenu’ € 60 all-in en het ‘Menu Gourmand’ voor € 65 all-in. Uiteraard kan je er ook terecht voor vis- en vleesgerechten van de kaart. Van heinde en ver komt men naar De Klokke voor dé twee uitschieters bij uitstek: de chateaubriand met saus van de chef én de reuze huisbereide Vispan.

Bij goed weer ravotten de kleinsten onder de klanten in de afgeschermde speeltuin terwijl ouders en grootouders zorgeloos genieten op het terras met zicht op hun spelende rakkers. Groepen tot 60 personen kunnen steeds gebruik maken van de feestzaal die wij ook graag openen op sluitingsdagen en dit vanaf 15 personen. Niet voor niets staat De Klokke op nummer 2 op TripAdvisor.

Deel met uw vrienden:

open vrijdag en zaterdag vanaf 18 uur tot … – op zondag van 12.00 tot 16.00 uur • groepen tot 60 personen steeds welkom • vanaf 15 personen open op sluitingsdagen

  • Beerlegemsebaan 55, 9630 Zwalm (Beerlegem)
  • 0476 – 570.265