Look-Out

De Foyer

Gent

Genieten in de schaduw van Sint-Baafs

Het ultieme genot van stijlvol tafelen moet toch wel aan de voet van het Gentse Belfort liggen. In het unieke kader van de 19de-eeuwse NTG-schouwburg ging tijdens de zomer van 2019 deze heerlijke brasserie van start. Gemoedelijk en gezellig dineren in een historisch decor? ‘s Avonds bij kaarslicht à la carte genieten van een vis- of vleesgerecht, salade of tapas? Een quick lunch met ‘s vrijdags sliptongetjes en op zaterdag steak (€ 18,50), een snelle hap voor je theaterbezoek of op zondag een brunchbuffet (€ 27,50 excl. dranken)?

De Foyer heeft het echt allemaal om haar gasten onvergetelijke momenten te bezorgen. Wanneer het weer het toelaat, lunch of dineer je op het terras met een onovertroffen uitzicht op het Sint-Baafsplein. De Foyer verzorgt ook al jouw zakelijke of privé-events. Gastheer Peter Lippens, chef-kok Rik Christiaens en het hele Foyer-team denken mee en werken tailormade. Walking dinner, receptie, groepsdiner, dansfeest, babyborrel of na de trouw op het stadhuis of in de kerk smakelijk gaan vieren? Dan kan je met het hele gezelschap in de buurt afzakken naar de Foyer. Prettig nieuws voor de liefhebbers: De Foyer staat nu al bekend om haar uitgebreide brunchbuffet op zondagmiddag.

Deel met uw vrienden:

open van maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.00 tot 22.00 uur • bar open van 12.00 tot 23.00 uur • brunch op zondag van 10.30 tot 14.00 uur – op zondag is de bar open van 14.00 tot 18.00 uur • het NTG biedt combitickets aan voor diner en theater • afhalen mogelijk –
parkeren in de onmiddellijke buurt • de wandelbus brengt je gratis

  • Sint-Baafsplein 17, 9000 Gent, België
  • 09 – 234.13.54

Contacteer De Foyer

Contacteer