Look-Out

Chef’s Table

Burcht

Verrassend inventief

Chef’s Table aan de Antwerpse Scheldeoever – heerlijk om daar te vertoeven – wordt bij fijnproevers al vele jaren bejubeld voor de onvergetelijke middagen en avonden. Het is telkens tafelen in een prachtige setting met de Schelde als decor. Voeg daar nog aan toe: een goede bereikbaarheid op een paar honderd meter van de Kennedytunnel, geen parkeerproblemen en een begenadigde chef-kok Dimitri die een verrassend inventieve keuken presenteert.

Echtgenote en gastvrouw Tanja stelt je graag de wijnkaart en het Maandmenu voor (€ 50 – drie gangen – ook verkrijgbaar in een vier- of vijfgangenversie, resp. € 67 en € 79). Chef’s Table wordt geroemd om haar royale plateau fruits de mer en is zowat het enige restaurant in de omgeving dat dat dagelijks serveert. Kreeft, king crab, krab, oesters, langoustines, gamba’s, wulken, kreukels, roze garnalen en mosselen worden elke morgen rechtstreeks aangevoerd vanuit Yerseke. Kruiden, fruit, groenten én bloemendecoratie komen dan weer uit de eigen Chef’s Table Garden. Daar komen ook de ingrediënten uit van de nieuwe Dimigin, een echte ‘flower gin’, die najaar 2021 gedistilleerd werd. Heerlijk als aperitief, digestief of… gewoon om mee te nemen.

Deel met uw vrienden:

open van donderdagmiddag tot zondagavond • gesloten op maandag, dinsdag en woensdag • keuken open van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.00 tot 21.00 uur • gratis parking • prachtig groot tuinterras • vlotte take-away

  • Kaaiplein 1, 2070 Burcht
  • 03 - 296.65.69
  • 0476 - 298.568

Contacteer Chef’s Table

Contacteer