Look-Out

Chef’s Table

Burcht

Smaken van bij ons

Heerlijk, heerlijker, Chef’s Table! En geloof ons: aan de tafel van Dimitri Van Berlo wil je zitten. Dimitri is een bevlogen kok die niets aan het toeval overlaat. Alles – fonds, brood, ijs – is homemade, alles staat in het teken van pure en intense smaken van bij ons.

Kruiden en groenten komen van iets verderop, uit zijn eigen Chef’s Table Garden. De oogst van de dag inspireert tot inventieve gerechten en fijne formules. Het Maandmenu (€ 37 voor drie gangen, ook verkrijgbaar in een vier- en vijfgangenversie, € 55 en € 75) laat gasten kiezen uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 desserts en krijgt van Michelin al 7 jaar een Bib Gourmand.

Andere knallers: een hemelse wijnkaart, een riant terras waar je de Schelde zo kan voelen en een oogverblindende plateau fruits de mer die Chef’s Table als enige restaurant in het Waasland élke dag royaal serveert. Kreeft, king krab, krab, oesters, langoustines, gamba’s, wulken, kreukels, roze garnalen en mosselen worden elke morgen rechtstreeks aangevoerd vanuit Yerseke. Vers, verser, Chef’s Table!

Deel met uw vrienden:

keuken open van donderdag tot en met maandag van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.00 tot 21.00 uur • gesloten op dinsdag en woensdag

gratis parking • groot terras

  • Kaaiplein 1, 2070 Burcht
  • 03 - 296.65.69
  • 0476 - 298.568

Contacteer Chef’s Table

Contacteer