Look-Out

Château-ferme des Abys

oost-vlaanderen

Heerlijke vakantiebestemming

Verblijven in een echte ‘gîte à l’ancienne’? In een stijlvol ingerichte, schilderachtig gelegen kasteelhoeve met een 2ha grote parktuin? Sinds begin 2019 vullen Bart Kyndt en Cindy Vandecasteele uw wens in.

Met een verblijf in hun Château-ferme des Abys****. Deze nostalgische kasteelhoeve (1876) ligt in het rustige, gulle hart van onze Ardennen, in Paliseul, tussen Opont en Our, één van de mooiste dorpen van Wallonië.

Het authentieke interieur is fraai aangevuld met alle moderne voorzieningen. Er zijn zes slaapkamers met eigen badkamer, twee imposante salons, een open haard aangesloten op de centrale verwarming, een loungeruimte, een pool-/eetkamer, een afzonderlijke eetkamer, barbecuefaciliteiten en een functioneel ingerichte keuken.

Voor de ontspanning zorgen televisie met gratis Netflix, gratis wifi, een poolbiljart, een parktuin met idyllische vijver en een tennisterrein.

Château-ferme des Abys ontvangt voornamelijk familie- en vriendengroepen tot 15 personen. Dat kan voor een midweek- of weekendverblijf.

Deel met uw vrienden:

  • 0498 – 903.191 (Bart Kyndt)

Contacteer Château-ferme des Abys

Contacteer