Look-Out

Chaflo / Bobo

Destelbergen

Knalt op je bord, in je glas en om je heen

Sinds 1 augustus nam Olivier Speltdooren dit smaakparadijsje over van zijn schoonvader Michel. Aan het succesrijke concept wil de jonge zaakvoerder weinig of niets veranderen. Een prima keuze, want met zijn fraaie en hedendaagse interieur, heerlijke terras en een zeer uitgebreide wijnkaart tegen scherpe boetiekprijzen, doet wijnbistro Chaflo zijn faam alle eer aan.

Genieten van een goed glas doe je hier in combinatie met een gerechtje van de kaart, met de dagelijks wisselende en indien gewenst snelle weeklunch (€ 25 – voor- hoofd- en nagerecht, ook ’s avonds – € 30 met koffie), het Menu Chaflo (€ 45 – vier gangen) of het Menu van de Chef (€ 55 – vijf gangen). Alles wat op tafel komt, is vers en huisgemaakt.

Net zoals in Bobo Bowls, waar alles rond gezonde voeding draait en dat onder hetzelfde dak huist, staat overdag in wijnwinkel Time2Wine doelgericht advies centraal. Nog dit: als ontspannende variant kun je ook genieten van een heerlijke kom of bowl met als basis salade, rijst of quinoa, gecombineerd met vis, vlees of helemaal veggie. Dit alles gedresseerd met heerlijke groenten en een touch van de chef om de smaakpapillen helemaal open te zetten. ‘s Avonds zijn er warme bowls te verkrijgen. Ook om mee te nemen.

Deel met uw vrienden:

Chaflo: alle dagen open van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.00 tot 21.30 uur • woensdag gesloten

Time2Wine: donderdag en vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur • zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Bobo Bowls: alle weekdagen doorlopend open van 11.00 tot 21.00 uur (behalve op woensdag tot 18.00 uur) • zowel voor take away als ter plekke te eten

  • Dendermondesteenweg 336, 9070 Destelbergen, België
  • 09 – 229.28.91

Contacteer Chaflo / Bobo

Contacteer