Look-Out

Cassis

Gent

Het blijft leuk, bij restaurant Cassis binnenstappen. Ook al is dit smakelijke adres al meer dan 25 jaar een vaste Gentse waarde op de Vrijdagmarkt, steeds krijg je hier dat bourgondische goed gevoel. Cassis, waar de bekende chef-kok Thierry Van Itterbeek achter het fornuis staat, is vooral gekend als vleesrestaurant, maar biedt ook vis-, mossel- en veggiegerechten aan. In de keuken wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt. In combinatie met de passie voor de ambachtelijke kookkunst levert dat heerlijke, seizoengebonden FransBelgische klassiekers op. ‘s Middags is er van maandag tot en met vrijdag een gevarieerde lunch (€ 24, 2 gangen – € 26, 3 gangen). Specialiteiten genoeg op de vaste kaart, overigens. De steak tartaar van het huis wordt à la minute gemalen, de Vlaamse rundsstoverij met Tongerlo bruin, Tierenteyn-mosterd en appelmoes is er eentje om duimen en vingers bij af te likken en voor de kabeljauw op een bedje van spinazie met grijze garnaaltjes, puree en een duglérésaus maak je graag een ommetje. Bij restaurant Cassis kun je elke dag terecht voor een heerlijk ontbijt met koffie of thee. In de namiddag smul je er van vers gemaakte pannenkoeken naar aloud huisrecept en andere zoetigheden.

Deel met uw vrienden:

7/7 geopend van 09.00 tot 22.30 uur • op zondagavond open tot 21.30 uur • verwarmd terras • groepen tot 40 personen welkom

www.restocassis.be