Look-Out

Carlsberg

oost-vlaanderen

Ga altijd voor beter

Elke Carlsberg helpt de wereld beter te maken, want we engageren ons om 30% van onze winst terug te laten vloeien naar de samenleving. Dat doen we al heel lang, via The Carlsberg Foundation, die al meer dan 150 jaar geleden werd opgericht en die kunst, wetenschap en de verkenning van de ruimte ondersteunt. En onze “Betterment Stories” zijn mooie voorbeelden van hoe we op onze eigen manier altijd voor beter gaan.

Nieuw glaswerk Nieuw design

Scan de QR-code om meer “Betterment Stories” te ontdekken! Want hoe meer u over Carlsberg weet, hoe beter een Carlsberg smaakt!

Een nieuw bier

Carlsbergs nieuwe glas is het perfecte evenwicht tussen premium elegantie en functionaliteit, met een komvormige basis voor een betere schenking en een bovenkant in de vorm van een gesloten tulp, om de aroma’s langer te bewaren. De nieuwe Carlsberg-fl es en -kroonkurk en de conische vorm van het nieuwe glas garanderen een verbeterde drinkervaring. Carlsbergs nieuwe visuele identiteit legt de focus op organische vormen, eenvoudige lijnen, een warm minimalisme en functionaliteit, zonder aan schoonheid in te boeten. Het design zorgt voor een sterk verbeterde zichtbaarheid in de verkoopomgeving. Carlsberg Premium Pils 5.0% is alles wat umag verwachten van de makers van (waarschijnlijk) het beste bier ter wereld. Het is een nieuw uniek, karaktervol en premium pilsbier, dat minder alcohol bevat dan vroeger. Daardoor is het heerlijk verfrissend en makkelijk om te drinken. Skål!

Deel met uw vrienden: