Look-Out

Bistro Julien

Lovendegem

(G)een klassieke bistro

Davy Devlieghere ging medio 2018 van start met Bistro Julien. Na de Brugse hotelschool Spermalie ging hij aan de slag in de keuken van Danny Horseele en bij Peter Goosens in Hof van Cleve. Daarna vervolmaakte hij zich bij de Baskische meester-kok Martin Berasategui. Vandaag staat Bistro Julien met 13,5/20 in Gault&Millau. En dat is mee de verdienste van echtgenote en gastvrouw Marie-Julie Haeck en het ganse team.

Bistro Julien combineert op creatieve wijze de hedendaagse en de klassieke keuken. Topchef Davy krijgt daarbij carte blanche en dat levert verrassend boeiende gerechten op. Uitgebalanceerd, en altijd met mooie verse producten. Die rode draad ontdek je in de businesslunch (vanaf € 28 voor twee gangen ‒ uitbreidbaar naar drie of vier gangen), in de seizoengebonden suggesties en in de à la carte-gerechten.

Bistro Julien staat erop, een interessante wijnkaart aan te bieden. Die is opgesteld door maar liefst drie winnaars van de prijs ‘beste sommelier van België: Joery De Lille, Kees Dobbelaar en Luk De Rooze. Heb je zin om eens thuis te genieten van de keuken van Bistro Julien? Het team komt graag naar je toe. Ook afhalen kan.

Deel met uw vrienden:

alle dagen open van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.30 tot 21.00 uur – zondag gesloten

ruim terras achteraan • eigen parking

  • Grote Baan 6, 9920 Lovendegem
  • 09 – 324.43.11

Contacteer Bistro Julien

Contacteer