Look-Out

Aurum

Zaffelaere

Geluk in kasteel van Saffelaere

Met Aurum gaan Herman Windey en Petra Van Bockstal voor een nieuw feel good-restaurant in het sprookjesachtige decor van het Kasteel van Saffelaere.

Aurum is een respectvol, eigentijds saluut aan de waarden van Escoffier: tafelen is het geluk op je bord zien verschijnen, is vriendschapsbanden aanhalen, is met mensen samen zijn in een ontspannen sfeer en de tijd laten stilstaan voor een mooie culinaire beleving.

Klassieke gerechten mogen daarbij gerust een creatieve twist krijgen, dan smaken de afgestemde wijnen des te beter, en is de kennismaking nog aangenamer.
Eén gerecht? Kies één van de vele specialiteiten van het huis. Of ga eens voor een seizoengerecht, met liefde en metier gemaakt, modern en mooi gebracht. Uitgebreid tafelen? Twee menu’s en een lunch (12u tot 14u op weekdagen) staan voor een smakelijk middag- of avondvullend programma.

Die superbe sfeer proef je ook elke eerste maandag van de maand tijdens de muzikale maandagen. Tussen de gastronomische gangen door stuwen een live-orkest of dj alle gasten de dansvloer op. Op het einde van de avond keer je met een stralende glimlach en volledig opgeladen terug naar huis. Jouw geluk, daar worden ze hier blij van.

Deel met uw vrienden:

open van vrijdag tot en met dinsdag, van 12.00 tot 22.00 uur • gesloten op dinsdagavond, woensdag, donderdag en zondagavond

  • Kerkstraat 37, Zaffelare 9080 Lochristi, België
  • 09 − 355.11.50

Contacteer Aurum

Contacteer