Look-Out

Auberge des Moules

Philippine

Onovertroffen sfeer

De auberge in Philippine waar al jaren le tout Belgique neerstrijkt, is met Joris en Manon aan de vierde horecageneratie toe. Wat in Auberge des Moules op tafel komt, is zoveel meer dan het bekende zwarte goud. Het keukenteam serveert naast Zeeuwse zaligheden als platte oesters, kreeft en Oosterscheldepaling, ook coquilles (lekker, met aardappelpuree en truffel), sashimi van tonijn en zalmtataki. En ja hoor, er wordt flink op de seizoenen ingespeeld. Wild in het najaar, asperges en hopscheuten in het voorjaar, kreeft en oesters wanneer de tijd daar is. Auberge des Moules is een gastronomisch adres waar ongedwongen genieten centraal staat. A la carte kan men opteren voor vis, kreeft of voor bijvoorbeeld een supermalse tournedos Belgisch -Wit-Blauw (200 gram) of steak tartaar klassiek. Op vlak van menu’s is er een Mosselmenu (€ 49,50) en een Auberge Keuzemenu in drie gangen (€ 55). Sommelier Davy Pauwels levert daar passend wijnadvies bij. Door de warme ontspannen sfeer en de service met een glimlach voelen de gasten zich hier al snel thuis. Tafelen in Auberge des Moules is een prachtig verhaal van passie en talent, en staat garant voor een heerlijke ervaring tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Deel met uw vrienden:

open van woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur – mooi overdekt en verwarmd terras voor zo’n dertig gasten – gratis parkeren voor de deur

  • Visserslaan 3, 4553 BE Philippine, Zeeland, Nederland
  • 0031 – 115.491.265

Contacteer Auberge des Moules

Contacteer