Look-Out

Aernoudt brood & banket

oost-vlaanderen

Neem 80 jaar ervaring. Voeg er enkel de beste basisingrediënten aan toe. Verwerk die elke nacht met een flinke portie bakpassie. Werk af met vakmanschap en serveer met de glimlach. Dit is al vele jaren het succesrecept van Bakkerij Aernoudt.

Ons assortiment is ruim, zeer ruim. Op elk moment van de dag schotelen we je dan ook een smakelijke oplossing voor. Wakker worden met een stevig ontbijt? Een belegd broodje of salade over de middag? Lekker zoet bij de koffie?
Ons gespecialiseerd team stelt iedere dag hun kennis, kunde en creativiteit in dienst van een gevarieerd gamma. Dat bestaat uit bakkerijklassiekers, maar net zo goed uit ons homemade gamma aan chocolade, granola, onze bekende melocakes, confituur, choco en cake.

Bij Bakkerij Aernoudt streven we elke dag naar de allerbeste kwaliteit en tevreden klanten.

De focus ligt daarbij op vakmanschap, en dat start in ons atelier. Het hart van onze bakkerij klopt verder in onze winkels.

Op elk moment van de dag schotelen we je dan ook een smakelijke oplossing voor. Snel binnenspringen om je dagelijks brood kan bij ons perfect, maar we doen je bezoek ook naar meer smaken!

 

Voor uw winkel in de buurt: www.aernoudt.be

Deel met uw vrienden: