Look-Out

The Blue Lobster

Zeebrugge

Ode aan de Noordzee

Royale Noordzeebouillabaisse die altijd anders is, heerlijke bereidingen van blauwe en Canadese kreeft, schaal- en schelpdieren met fijn gekruide krab in de oven als signatuurgerecht: chef Gilian en zijn vrouw Lies adoreren de zee, en brengen in hun cosy restaurant met veel liefde een ode aan haar vruchten.

De chef laat daarbij niks aan het toeval over: hij maakt gravad lax zelf, rookt zijn eigen vis en heeft een rechtstreekse lijn met de vissers. Vers is hier verser dan vers. Een plateau crustacés wordt hier nog à la minute klaargemaakt, elke middag is er een andere, snelle lunch (soep met  hoofdgerecht, wat een prijskraker!), elke dag een nieuw vismijngerecht.

Speciale menu’s eren de Haven en Koning Kreeft. O ja: ook het West-Vlaamse rood op de grill of het huisgemaakt stoofvlees zijn niet te versmaden, net als dat zicht op de jachthaven van Zeebrugge.

Deel met uw vrienden:

keuken open van 12.00 tot 14.00 & van 18.30 tot 20.30 uur • ’s weekends tot 21.00 uur • gesloten op donderdag en vrijdag

gratis parkeren voor de deur • enkel telefonisch reserveren

  • Tijdokstraat 9, Zeebrugge 8380 Brugge, België
  • 050 – 68.45.71

Reserveer online

Reserveer