Look-Out

Ter Kade

Sluis (NL)

Thuis in Sluis

Ruim twee jaar al zijn Donja en Ingo de perfecte gastheer en gastvrouw van restaurant-tearoom Ter Kade. Beiden zijn prettige en doorgewinterde horecamensen en dat ervaar je. Ter Kade is dan ook uitgegroeid tot een complexloos grand café op één van de drukste en populairste plaatsen van Sluis. Wat er ook op tafel komt, het zal altijd een smakelijke en genoeglijke herinnering zijn aan je uitstap naar dit grensstadje.

Uit de keuken komen specialiteiten als mosselen, steak tartaar, scampi’s a la plancha en nog meer lekkere vis- en vleesgerechten. Zo vers als het maar kan zijn. De dagschotel (rond de € 18) en het keuzemenu (€ 36,50 – drie gangen) zijn echte toppers.

De wijnkaart is ruim voorzien en biedt echte kwaliteit. Net zoals de tearoomkaart met haar verse wafels volgens familierecept, pannenkoeken, appelbeignets, poffertjes en feestelijke ijscoupes. Voor dorstige kelen is er een 50-tal (vooral Belgische) topbieren op fles en 3 van de tap.

Deel met uw vrienden:

dagelijks open van 09.00 tot 20.30 uur • woensdag en donderdag open tot 17.30 uur • gezellig terras vooraan met zicht op het water

  • Meerminnestraat 13, 4524 CS Sluis, Nederland
  • 0031 – 117.461.437