Look-Out

Pot Interieur

Axel (NL)

Een begrip in de wereld van designmeubelen

Pot Interieur is met maar liefst 15.000 m² aan winkeloppervlakte in het Zeeuws-Vlaamse Axel een begrip bij iedere liefhebber van design- en kwaliteitsmeubelen. Niet alleen in eigen land, maar ook bij onze zuiderburen.
Het is logisch dat u hoge eisen stelt aan uw producten. Daar voldoen wij graag aan. Daarom is onze winkelpresentatie, de deskundigheid van de medewerkers, de servicegraad, behulpzaamheid en vriendelijkheid in overeenstemming met het hoge niveau van de gepresenteerde collectie. En die collectie is ongekend!

Laat u inspireren

Na een bescheiden begin is Pot Interieur in meer dan 100 jaar uitgegroeid tot een woninginrichter van formaat, zowel in kwaliteit als kwantiteit. Pot Interieur inspireert haar bezoekers, prikkelt hun voorstellingsvermogen en laat haar gasten genieten van de verschillende belevingswerelden die gepresenteerd worden.

U kunt er bijvoorbeeld terecht voor de grootste Cassina-studio van de Benelux; nergens worden de producten zo mooi en groots aangeboden als bij Pot Interieur. Wij zien u graag verschijnen in onze showroom en online in onze webshop.

Deel met uw vrienden:

  • Nieuwendijk 89, 4571 LH Axel, Zeeland, Nederland
  • +31 115 562 010