Look-Out

Peter Van Raemdonck / Vita Home

Knokke-Heist

Passie voor design en vakmanschap

Totaalaanpak op uw maat, met een passie voor design en echt vakmanschap
Wij verzorgen uw ontwerp en plan, alsook de volledige opvolging en uitvoering als algemeen aannemer.

Echte luxe is ruimte, vindt interieurarchitect Peter Van Raemdonck, die appartementen, villa’s en winkels renoveert en ze zo een meerwaarde bezorgt.

Al ruim twintig jaar spitst hij zich toe op gedeeltelijke en totale inrichting, waarbij hij ook lichtplan, sanitair of vloeren uitwerkt. Zijn sterkte? Hij geeft zelfs bescheiden flats een loftgevoel door alles open te trekken en multifunctionele ruimtes te creëren. Ook inbouwkasten, lichte tinten en maatmeubelen maken integraal deel uit van zijn interieurs.

Hij gebruikt natuurlijke materialen en laat ze, lichtjes bewerkt, in al hun eerlijkheid uitkomen, waardoor zijn strakke lijnen warm aanvoelen. Met zijn bijkomende achtergrond in bouwkunde en meubelmakerij haalt interieurarchitect Van Raemdonck het maximum uit een project. Hij staat erop om nauw contact met zijn klanten te onderhouden en elk project persoonlijk te superviseren.

Wij staan in voor het totale proces, van ontwerp tot coördinatie en uitvoering.
De perfect integratie van al deze fases garandeert u één verantwoordelijke en één aanspreekpunt. U dient zich enkel thuis te voelen en te genieten van uw nieuwe woonst.

Deel met uw vrienden:

gesloten op zondag

  • Zoutelaan 61a – Van Bunnelaan 41-43 8300 Knokke-Heist
  • 050 62 03 05

Reserveer online

Reserveer