Look-Out

Memlinc

Knokke-Heist

Steeds iets bijzonder

Dit voorjaar nog heropende het bekende familiehotel haar deuren. De nieuwe Memlinc, dat blijft nog altijd een beleving op zich met haar authentieke hal die al 100 jaar naar vakantie, een gemoedelijke, kindvriendelijke sfeer en lekker tafelen leidt. En dan de zee die recht voor ligt…

Een plat du jour, klassiekers mét Memlinc-twist, een smakelijke tapasplank, verse tomaat-garnaal, stoverij recht uit oma’s keuken: je kiest maar. Voor (h)eerlijk vlees zorgt slagerij Dierendonck, voor dagverse vis de vrienden in Zeebrugge. The Memlinc staat trouwens al jaren aan de top met haar fruits de mer, gegrild seafood, verse vis en kreeft.

Kom op de fenomenale skybar genieten van gezonde drinks en super cocktails. Beleef er in de zomer de vele bbq’s mét dj. En waan je van lunch tot party o’clock in een hippe wereldstad!

De bekroning is een verblijf in een van de prachtige kamers: een romantische suite met pleine vue sur mer, een ruime kamer met werkplek voor businessgasten… Zelfs een familieappartement is mogelijk.

Deel met uw vrienden:

ruime privéparking • alle faciliteiten voor seminaries, events, teambuildings en bedrijven

 

  • Albertplein 23, 8300 Knokke-Heist, België
  • 050 – 60.11.34

Contacteer Memlinc

Contacteer