Look-Out

Luxo

Knokke-Heist

Wie bij chef-kok en gastheer Andy Mundorff van restaurant Luxo gaat tafelen, kiest voor een productkeuken en voor topkwaliteit. “We zoeken altijd naar het beste wat het land en de zee ons te bieden hebben,” aldus Andy. Dat is al 20 jaar lang zo.

Zo serveert Luxo de échte Japanse Wagyu A5 uit Japan (geen imitaties uit andere landen), en komt het Rubia Gallega-vlees van 100% rasechte runderen die 365 dagen per jaar buiten grazen. Ook de Gillardeau-oesters (met AOC-label), de tongen van de laatste sleep, de Deense kabeljauwhaas Royal en de Zeebrugse handgepelde garnalen zijn gewoon top. Kenners proeven meteen het verschil.

Andy is ook opgeleid als sommelier en stelde voor zijn gasten een mooie collectie van 250 uitstekend passende wijnen samen.

Deel met uw vrienden:

gesloten op dinsdag, woensdag en donderdag (behalve tijdens de schoolvakanties)

  • Zeedijk-Het Zoute 805, Knokke-Heist 8300 Knokke-Heist, België
  • 050 – 60.89.75