Look-Out

Livingroom 102 – Brasserie & beefbar

Westkapelle

Eat happy & keep it simple

Is al 15 jaar het motto van deze chef. Hier komen de gasten om een product te eten en niet zozeer voor een mooi bord met een krokantje, een zuurtje, 5 garnituren en 2 druppels saus. In deze brasserie kies je voor Franse en Belgische klassiekers met een twist maar met respect voor het product. Op het suggestiebord vind je dan weer seizoenproducten of oosterse gerechten die het team inspireerden tijdens hun verre reizen.

Chefs en locals schuiven aan voor de hoevekip, dry aged beef, rundstartaar of een steak met stevige pepersaus. In de zomer eet je op het terras de bekroonde ‘Tomaat met handgepelde garnalen’, volgens insiders de beste van de kust. Vis komt enkel uit de haven van Zeebrugge. Oscietra-kaviaar wordt geserveerd in royale porties maar voor een stoverij met verse frietjes kun je hier evengoed terecht. De hoeveboter is speciaal voor de gasten gemaakt door een lokale boer.

Op de wijnkaart vind je naast wereldwijnen ook de grootste grand cru’s uit Bordeaux. #eathappy #keepitsimple #gaultmillau #misenplage

Deel met uw vrienden:

gesloten op woensdag en donderdag (behalve feestdagen) • terras met polderzicht •

reserveer online 24/24 of telefoneer

  • Sluisstraat 102 8300 Knokke - Westkapelle
  • 050 – 62.41.22