Look-Out

Le Chardonnay

Knokke

Restaurant Le Chardonnay, met chef-kok Christian Uyttendaele en zijn echtgenote Christiane aan het roer, staat al decennia lang bekend om haar persoonlijke ontvangst en service. Uit het eigen homarium komen de allerbeste schaal- en schelpdieren op je bord. Verder staan steeds als klassiekers op de kaart: verse visgerechten, rauwe mosselen, garnaalkroketten, een mosselmenu, een duo van gebakken tongetjes en kreeft bereid op verschillende wijzen.

Geniet van de lunch (alle dagen), het tweewekelijks wisselende Marktmenu ( € 45 – € 70 all-in met keuze uit vis of vlees), het even vaak wisselende Kreeftenmenu (€ 70 – € 95 all-in) en van de Zeevruchtenschotel die een keur van oesters, rauwe mosselen, kreukels, wulken, gamba’s, scampi’s, langoustines, krab, kreeft en garnalen biedt.

Deel met uw vrienden:

open van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.30 tot 21.00 uur • gesloten op woensdag en donderdag • buiten het seizoen ook dinsdagavond gesloten • voor de feestdagen, check de website • eigen traiteurdienst

  • Swolfsstraat 7, 8300 Knokke-Heist, België
  • 050–62.04.39

Contacteer Le Chardonnay

Contacteer