Look-Out

Het Arendsslot

‘s-Heer Arendskerke (NL

Sleutelgeheim voor Wijzer Woongenot

Het Arendsslot is een onweerstaanbaar charmant en sfeervol kasteeltje in klassieke renaissancestijl. Eén en al Franse flair en Italiaanse elegantie. Kleinschalig en exclusief. Stijlvol ingericht. Met prachtig aangelegde tuin, slotgracht, boomgaard en weidse zichten over Zeeland. Geboren om te bekoren.

Ontdek in dit inspirerende decor de wereld van De Woonwijzer en de unieke, kwaliteitsvolle woonbelevingconcepten van Hennie Bosman, experte par excellence in de totaalarchitectuur. Samen met haar team ontwerpt en realiseert ze hier de mooiste  woon- en horecaprojecten waarin interieur, exterieur en tuin tot een harmonische eenheid versmelten.

Beleef hier zeker eens de French high tea. Een heerlijke kennismaking met Het Arendsslot is dat. Laat je rondleiden in de prachtig ingerichte ruimtes. Wandel mee in de mooie buitenomgeving. Bespreek met Hennie je woondromen. En beeld je ook in hoe perfect geslaagd een huwelijksfeest of een business event op hoog niveau (denk: SRAS) in Nederlands jongste kasteeltje wel zou kunnen zijn.

Deel met uw vrienden:

enkel na telefonische afspraak geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur • gesloten op zondag

Het Arendsslot ligt in het hartje van Zeeland en is erg makkelijk bereikbaar

  • Noordzakweg 21, 4458 RA 's-Heer Arendskerke, Zeeland, Nederland
  • +31 – (0)113 – 613 – 722

Contacteer Het Arendsslot

Contacteer