Look-Out

De Steiger

Zeebrugge

Puur eetplezier

Chef Geert Staelens en gastvrouw Sabine Lammens van bistro De Steiger weten hoe je smakelijke fonduegerechten van topkwaliteit brengt. Beiden hebben immers veel ervaring in de vis- en vleesbranche.

Het Keuzemenu (€ 39) doet alvast watertanden: je kunt kiezen uit verschillende voorgerechten met telkens een seizoensuggestie van de chef, en daarna uit diverse vis- of vleesfondues voor het hoofdgerecht. Nadien volgt een koffie met versnaperingen.

Helemaal nieuw en zeker de moeite waard: gevogeltefondue in bouillon! Liever één gerechtje? Dat kan: scampi’s, Agnus beef of Witblauw, steak tartaar… Alles is à la minute klaargemaakt, helemaal zoals u het graag heeft.

 

Deel met uw vrienden:

gesloten op vrijdag, op andere dagen open vanaf 18.30 uur

gratis parking voor de deur – mooi zicht op de jachthaven

  • Werfkaai 11, Lissewege 8380 Brugge, België
  • 0475 – 850.113