Look-Out

De Drie Koningen

Groede (NL)

Passie voor bier en authentiek genieten

De Markt van Groede – een kwartiertje rijden van Knokke – is als een nostalgische ansichtkaart: authentiek en landelijk charmant. Hier zorgen Eetcafé De Drie Koningen en de brouwerij van DUTCH BARGAIN voor die extra dimensie. Hier staan ontstressen en genieten centraal. Alsof je op een zonnig terras in Zuid-Frankrijk zit.

Op de lunchkaart staan onder meer verse soepen, bouillabaisse en een lunchmenu (€ 16,50). ’s Avonds kies je in dit unieke decor voor toppers als stoofvlees (in bier van ’t huis), Drie Koningen Burger, scampi in kruidenboter of een van de menu’s (al vanaf € 30,50). Alles home-made met de beste producten van lokale leveranciers.

De welvoorziene drankenkaart schenkt vooral DUTCH BARGAIN-bieren van de eigen brouwerij. Bezoek zeker eens de inpandige brouwerij van DUTCH BARGAIN. Boeiend is dat. Net zoals zo’n proeverij van die nu te lande erg bekende, internationaal hoog gewaardeerde bieren. Van tripel tot stout, van seawise tot blond… Onvergetelijke smaken.

Deel met uw vrienden:

parkeergelegenheid op ongeveer 100 m van het restaurant • dinsdag t/m zondag open van 11.00 tot 21.00 uur – ’s zomers alle dagen open • ook welkom voor een drankje op het terras

  • Markt 30, 4503 AH Groede, Nederland
  • 0031 - 117.371.511

Contacteer De Drie Koningen

Contacteer