Look-Out

At sea

knokke

Dagvers, correcte prijs

Zicht op zee en een terras naast het strand van Knokke-Heist maken van restaurant At Sea een adres om te noteren. Uiteraard zijn dat niet de enige redenen waarom je hier graag komt.

De klassieke gerechten die chef Frederique en gastheer Kevin, zaakvoerders en tevens schoonbroers, op het bord brengen, kun je het best benoemen als eerlijk, dagvers en correct geprijsd. Vis volgens het seizoen en kreeft uit het homarium zijn zowat de favorieten van het huis.

Daarnaast doen de vlees- en vegetarische bereidingen van het moment het goed, net zoals het lunchmenu (€ 19,50 – voor- en hoofdgerecht, koffie) en het menu (€ 38 per persoon – € 8 supplement voor kreeft indien gewenst) dat zowel ’s middags als ’s avonds de keuze biedt uit 2 voor- en 2 hoofdgerechten met een ijsje toe.

De wijnkaart is uitgebreid en voorzien van een aangenaam prijskaartje.

Deel met uw vrienden:

open van 12.00 tot 14.00 uur & van 17.30 tot 21.00 uur • tussen 15 maart en 15 oktober: tijdens het weekend en de vakantieperiodes doorlopend open van 12.00 tot 21.00 uur • gesloten op dinsdag en woensdag • tijdens de vakantieperiodes enkel gesloten op dinsdag

  • Zeedijk-Heist 194, Knokke-Heist, België
  • 050 – 51.65.89

Reserveer online

Reserveer