Look-Out

Time Out

Malle

Sympathieke bistro

Dat we ons bij Inge en Jan van bistro Time Out onmiddellijk goed gevoeld hebben, zie. Gastvrouw Inge ontvangt hartelijk, chef Jan groet vanuit zijn open keuken en dan… dan volgt puur, (h)eerlijk tafelplezier.

Je schuift hier op weekdagen genoeglijk aan voor de lunch – houd zeker de speciale acties in het oog! –, voor een ‘hongerke’ of omdat ook die kop koffie, dat glaasje wijn of die frisse pint hier toch net
iets beter smaken dan elders. Binnen, waar het aangenaam en gemoedelijk zitten is, zowel als in de (verwarmde), grote veranda met zicht op het leven van alledag in elk seizoen.

De vaste kaart ‘klassiekers’, de suggesties of het maandmenu brengen je intussen op nog wel meer smakelijke ideeën. En altijd zit daar ergens wel een verrassing bij. Dat scherpt de honger, maakt ­nieuwsgierig, én doet terugkeren. Om samen met Jan en Inge je familiefeestje of een ander evenement te bespreken, bijvoorbeeld. Of gewoon, omdat je die sympathieke sfeer in Time Out helemaal ziet zitten. Wel tijdig reserveren!

Deel met uw vrienden:

open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 22.00 uur
op zaterdag en zondag van 17.00 tot 22.00 uur • gesloten op woensdag
bushalte én grote parking voor de deur • telefonisch reserveren – volg ons op Facebook en Instagram

  • Antwerpsesteenweg 220, Malle 2390 Malle, België
  • 03 – 336.90.70