Look-Out

The Josephine

Antwerpen

Culinaire bloeitijd

Good food makes you bloom! En of de gasten bloeien en stralen in The Josephine, een gastro-brasserie verscholen tussen de chique kleding-etalages in de Antwerpse modebuurt en een ware ontdekking. Chef Alfons Van Pelt, geïnspireerd door topchefs als Gerard Boyer en Gordon Ramsey, heeft lak aan culinaire poespas en show, houdt van no-nonsense en zoekt harmonie in alles wat hij doet.

Zijn kruiding is subtiel, zodat de échte smaken van mooie producten de hoofdrol vertolken, zijn gerechten zijn anders dan anders, met karakter en een twist. Tagliatelle met truffel is één van chefs signature dishes. The Josephine Burger met pommes pont neuf en Gordon’s zalm met quinoa en terriyakisaus zijn intussen echte klassiekers geworden.

Alfons gaat voor vers en smaak, zijn dame Olga voor de zegen van élke klant: de kleine lekkerbek van 8 kan rekenen op dezelfde egards als de grote ceo van een multinational. Een art-decosetting met klasse, kunstige foto’s aan de muren (die je ook nog kunt kopen), wit tafellaken, zilveren bestek en fleurige bloemen: The Josephine, she’s got it all…

Deel met uw vrienden:

open op maandag van 12.00 tot 15.00 uur • op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur & van 18.00 tot 21.00 uur

  • Schuttershofstraat 11, 2000 Antwerpen, België
  • 03 − 828.01.55

Contacteer The Josephine

Contacteer